web maker

BASIC-pakket

U heeft enkel een website nodig nodig om uw klanten te informeren waar uw zaak zich bevindt en hoe ze u kunnen bereiken. Dan heeft u genoeg aan deze optie. U krijgt voor de prijs van 99€ een website bestaande uit een homepagina waar u uw klanten kunt informeren over uw business, wie u bent en wat u doet. Wanneer u geopended/bereikbaar bent en hoe ze u kunnen bereiken via telefoon/email e.d. en een contactpagina met formulier.
Het basic-pakket bestaat uit één homepagina + één contactpagina.
inbegrepen in deze prijs is ook: de domeinnaam, het hostingpakket en één emailaccount.

Mobirise
Mobirise

STANDARD-pakket

U heeft een website nodig nodig om uitleg te geven aan uw klanten over uw bedrijf. Een plaats waar ze de nodige informatie vinden over uzelf zoals (opleidingen, hoe en waarom u bent begonnen bvb passie,  vader op zoon enz...). Een bron van informatie voor uw klanten waar ze een uitleg vinden op hun meest gestelde vragen Op die manier spaart u ook tijd uit om alles zelf te moeten uitleggen.
In dit geval is het Standard-pakket iets voor u. Dit pakket bestaat uit: 
één homepagina + één contactpagina + 3 aanvullende pagina's
inbegrepen in deze prijs is ook: de domeinnaam, het hostingpakket, een onderhoudspakket en 3 emailaccounts.

Mobirise
Mobirise

BUSINESS-pakket

Dit is ons meest complete aanbod voor klanten die hun business een boost willen geven en hun klanten de mogelijkheid willen geven om zoveel mogelijk informatie over het bedrijf te verschaffen.Een pagina waar ze foto's terugvinden over reeds gerealiseerde projecten. Uitgebreide uitleg over de gebruikte materialen /producten eventueel klanten reacties enz.
Kortom alles wat een klant wilt weten kan men terugvinden op deze website.Dit business-pakket is een uitgelezen mogelijkheid voor u om dit alles te prenteren aan uw potentiele klant en hem/haar het vertrouwen te schenken om daadwerkelijk bij u aan te klaoppen als klant. Dit pakket bestaat uit:
één homepagina + één contactpagina + 5 aanvullende pagina's
inbegrepen in deze prijs is ook: de domeinnaam, het hostingpakket, een onderhoudspakket, een SSL-beveiligingscertificaat en 5 emailaccounts.
Kortom alles wat u nodig zou kunnen hebben.

Mobirise
Mobirise

PREMIUM-pakket

Dit Premium-pakket is identiek hetzelfde pakket als ons business-pakket met dit verschil dat deze website nog uitgebreider is dan het vorige doordat het bestaat uit nog eens 3 extra pagina's.
Dit pakket bestaat uit:
één homepagina + één contactpagina + 8 aanvullende pagina's
inbegrepen in deze prijs is ook: de domeinnaam, het hostingpakket, een onderhoudspakket, een SSL-beveiligingscertificaat en 5 emailaccounts.
Kortom alles wat u nodig zou kunnen hebben

Mobirise
Mobirise

Overzicht

Inbegrepen bij pakket BasicStandardBusinessPremium
Uniek ontwerp
Homepagina
Contactpagina met formulier
Domeinnaam
Hostingpakket
Onderhoudspakket
SSL- Beveiligingscertificaat
Aantal pagina's2 5 7 10
Emailadressen1 3 5 5+
Prijs (excl.btw)99€149€ 199€ 249€

Adres

M-webdesign
Pannenhuistraat 23/1
9190 Stekene 


Contact 

Email: info@m-webdesign.be
Telefoon +32 (0) 485 51 50 20 
BTW: BE 0864.023.045